top of page

IRONMAN KICKBOXING

Salillamme harjoitellaan Ironman Kickboxing tyylisuuntaa, joka on Jyrki Saarion ja Jonny Andreassonin toimesta aloitettu vuonna 1988 Ruotsissa. Tyylisuunta nostaa suosiotaan koko ajan ja nyt sitä harjoitellaan ja ohjataan jo viidessä eri maassa. Esimerkiksi Ruotsissa suuri osa potkunyrkkeilysaleista on Ironman tyylisuunnan saleja.

 

Ironman Kickboxingissa yhdistyy parhaimmat tekniikat ja taktiikat thainyrkkeilystä, potkunyrkkeilystä, täysi kontaktikaratesta ja nyrkkeilystä. Ironman Kickboxing kuuluu myös Saario Academyn alle ja on myös kaikille sopiva, mutta vain oikein opetettuna. Salimme ohjaajat ovat Saario Academyn hyväksymiä Ironman Kickboxing ohjaajia ja ovat suorittaneet lajin ohjaajakoulutuksen.

Potkunyrkkeily sopii vahvistamaan itsepuolustustaitoja ja tehokkuutensa vuoksi myös erinomaiseksi kuntoilumuodoksi. Osa harrastajista onkin mukana kuntoilumielessä. 

Potkunyrkkeilyssä tehdään paljon suoritteita aikaa vastaan, jolloin jokainen voi tehdä suoritteet oman tasonsa mukaan.

Potkunyrkkeily kehittää monipuolisesti lihaskuntoa, kestävyyttä, nopeutta, voimaa, räjähtävyyttä, notkeutta, koordinaatiokykyä ym.

Ironman Kickboxing nuoret 10-14 vuotiaille.

Uudet kurssit alkavat kuusi kertaa vuodessa. Seuraava kurssi sekä aikuisille että nuorten ryhmään alkaa 14.11.23; nuoret klo 18, aikuiset klo 20.

Galleriasta löydät kuvia/videoita meidän salin treeneistä ja porukasta.

181A0240 (1).jpg
Ironman-Fighters-Clup-logo-300x300.jpeg
Nuorten Ironman Kickboxing
bottom of page