top of page

CLASSIC KRAV MAGA

Uudet kurssit alkavat kuusi kertaa vuodessa. Seuraava kurssi alkaa 15.4.24 klo 20.

Classic Krav Maga on kansainvälinen organisaatio, joka on perustettu vuonna 2012. Tavoitteenamme on opettaa harrastajia aidossa ja alkuperäisessä Krav Magassa – kuten sitä opetti sen perustaja: Suurmestari Imrich ”Imi” Lichtenfeld.

Kirjaimellisesti Krav Maga tarkoittaa kamppailua – kontaktia tai lähitaistelua.

Israelin puolustusvoimat (I.D.F.) tarvitsi koulutusohjelman, joka on nopeasti opittavissa ja opetettavissa kenelle tahansa. Vuosien saatossa I.D.F:n toimesta muodostui lähitaistelujärjestelmän koulutusohjelma.

Alkuperäinen ohjelma Israelin armeijan fyysiseen harjoitteluun, ja itsepuolustukseen on kuvattu kirjassa: FIGHTING FIT (1983), jonka on kirjoittanut Eversti David Ben-Asher, (Israelin armeijan lähitaistelun ja fyysisen harjoittelun pääkouluttaja). Classic Krav Maga perustuu tähän koulutusohjelmaan.

Classic Krav Maga on järjestelmä, joka sisältää kaikista tehokkaimmat itsepuolustustekniikat, jotka perustuvat vaistonomaisiin liikkeisiin, ovat helposti opittavissa sekä äärimmäisen tehokkaita. Krav Maga on Israelin puolustusvoimien virallinen itsepuolustusjärjestelmä.

181A0173 (1).jpg
logo-classic-krav-maga-2.png
bottom of page